0

Update: Vernieuwde website

kwaaii en bardo

Welkom op onze vernieuwde website! Voor de mensen die Kwaaii nog niet kennen: Ik ben Ruben Kwaaitaal en sinds mijn geboorte helemaal gek op games. Ik doe een opleiding voor het maken van games, ik heb een retrogame site opgericht, heb een platform opgericht voor gamers en gamedevelopers en kom graag in contact met gamers en gamedevelopers.

Omdat ik in mijn ogen best een druk leven heb, krijg ik lang niet alles af wat ik zou willen doen. Bloggen is ook zoiets. Toch deel ik dat graag met anderen. En vooral ook games leren maken. Op school ben ik met een project bezig waar ik het programma Unity voor leer gebruiken. Hierdoor kom ik wel iets vooruit.

Het is een droom om nog een game maken met mijn Youtube held Bardo Ellens in de hoofdrol, dus wie weet als ik straks klaar ben met de opleiding. Naast games maak ik ook graag websites, maar games zijn echt mijn passie. En ik ontmoet zoveel toffe mensen!

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *