0

Meetups: Gamestad

meetup

Met Gamestad heb ik verschillende meetups georganiseerd voor 10-50 gamers en game makers. Hoewel ik niet graag in de belangstelling sta vind ik het wel leuk om mensen bij elkaar te brengen. Ik ontmoet door Gamestad echt hele toffe mensen. Bijvoorbeeld de geniale game makers Dick Poelen van kingPenguin en Pimm Hogeling van iLumbo, de Duitser Martin Gebske en spanjaard Alejandro Santiago en nog veel meer. Op 24 september hebben we een meetup met de Amerikaan Ken Koontz. Hij woont sinds april in Nederland, heeft hiervoor bij THQ gewerkt en is nu een grote man bij afdeling gaming van de Radboud universiteit. Check hiervoor de Gamestad website.

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *