0

Serious game concept: Boter, kaas en goud

boter kaas en goud

Voor het Rietveld Lyceum in Doetinchem heb ik met 4 mede studenten van de HAN een serious game concept geschreven over de Gouden Eeuw. Het is een game geworden voor de vakken geschiedenis, economie en aardrijkskunde. De kinderen vonden het erg leuk en leerzaam het prototype te spelen.

Op dit moment is het te druk om hiermee door te gaan. Ik loop stage bij Erectus The Game, mijn vriendin is 35 weken zwanger en het begint goed te lopen bij Gamestad. Het lijkt me wel gaaf om met de groep studenten dit serious game concept weer op te pakken!

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *