0

Wat doe ik op de TEDxArnhem website?

_274257_orig

Zoals veel mensen wel weten draait mijn leven om mijn gezin, pizza en games. Dingen die ik met mijn gezin doe worden meestal door mijn vriendin gepost. Als ik pizza eet meestal door vrienden en collega’s. Zelf post ik veel over games. Zo post ik ook over de game events die ik bezoek. Eigenlijk bezoek ik alleen maar game events.

TEDxArnhem screenshot-www tedxarnhem com 2015-09-14 20-17-32

Maar waarom zie ik zijn hoofd dan bij TEDxArnhem voorbij komen? Voor events als TEDxArnhem en volgende maand Innovate: Arnhem maak ik graag uitzonderingen. Ik mag namelijk gaming aan deze events toevoegen!

Met Gamestad bieden wij een podium aan gamers en game makers. Zo’n event is daar natuurlijk heel geschikt voor.

De bedoeling bij de eerste versie van TEDxArnhem was om op Sonsbeek park een heel event ook buiten Sonsbeek Villa te organiseren en een grote plek voor games. Dit is helaas niet doorgegaan. Volgende keer beter?

Het is in ieder geval ook leuk om met andere initiatieven samen te werken.

 

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *