0

Gameparty Ablegamers

IMG_5056-938x625

Gamer Paul kwam met het verzoek om een gameparty te organiseren voor gamers met een handicap. Paul speelde een aantal jaar geleden op topniveau League of Legends, maar is verlamd geraakt aan een deel van zijn lichaam. Nu speelt hij met een hand. Hij zou graag tot een eerlijke competitie komen. Samen met serious games bedrijf Yellow Riders hebben we met Gamestad een party georganiseerd met alle voorzieningen die nodig zijn: dikke game pc’s, de nieuwste spelcomputers, pizza, een DJ en invaliden voorzieningen.  Dit was mogelijk door alle partners die we binnengehaald hebben. Waar ik door dit evenement achter gekomen ben is dat gamers met een handicap tegen zoveel aanlopen! Zo moeten ze voor een evenement begeleiding mee hebben, is vervoer lastig voor ze, weten ze niet wat ze kunnen verwachten qua voorzieningen en parkeren, moeten ze geen andere bezigheden hebben en dan heb ik het nog niet over het gamen zelf met bijvoorbeeld een hand of voet. Ik heb veel respect voor Paul en ik hoop dat we tot een toffe gameclub komen!Bekijk hieronder de video van Youtuber Koolein over het event:

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *