0

Workshop games maken voor kids

In de voorjaarsvakantie heb ik samen met een team van Gamestad workshops games maken voor zo’n 60 kids bedacht en gegeven. Het is gaaf om te zien hoe kinderen van 6-12 jaar in 1,5 uur tijd tot een game komen. Ik ben benieuwd als deze kinderen zich verder gaan ontwikkelen met het maken van games wat voor games eruit komen. Wat er in de vakantie gemaakt is kun je hier vinden: http://www.gamestad.co/events/youngstars-6-13-20-feb/

Interesse in een samenwerking? Laat dan een reactie achter via het contactformulier.

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *