0

Mega Indy Jam

IMG_1646

Er bestaan al een aantal game jams zoals Ludum Dare en de Global Game Jam. Toch heb ik voor Gamestad een eigen merk game jam bedacht en samen met Ken georganiseerd. Met een eigen jam kunnen we voortaan eigen thema’s invoeren. Zo was het thema voor de allereerste jam Nijmegen, Sport en Sandwich. De jam werd gehouden bij cowerkplek Hubbels. Het was erg tof dat we twee hele goeie groepen bij elkaar hadden gekregen. Zo waren o.a. Carlo (ex Nokia gaming), Ken (ex THQ en nu Radboud gaming), Dick (kingPenguin) en Can (Duitse van Gogh onder de artists) aanwezig en een hoop andere creatievelingen.

Ruben Kwaaitaal

Proud dad of Emil, Elin, Marit and Nora. Pizza lover and gamer. Founder of Gamestad, the social network for gamers | #Videogames #Indiedev #Gamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *